Huis te Koop

Naast onderstaande mogelijkheden kunt zich bij ons aanmelden om mee te bieden op huizen welke te koop zijn via de zo genaamde stille verkoop.

Wat is stille verkoop?

Stille verkoop wil zeggen dat de woning niet wordt aangeboden aan het grote publiek, maar alleen aan een actieve geïnteresseerde doelgroep. Er worden geen advertenties en uitingen geplaatst.

Waarom de woning verkopen via stille verkoop?

Als we verkopers vragen waarom ze hun woning in de stille verkoop willen dan zijn daar meerdere redenen voor. De verkoper wil soms liever geen bord in de tuin. De woning komt niet op Funda te staan men wil voor de buren niet weten dat de woning te koop staat of mensen hebben gewoon nog niet zoveel haast om de woning te verkopen. Voor woningzoekers zijn deze woningen moeilijk te vinden. Voor de woningzoekers is er een zoekservice, zodat je getipt wordt over deze woningen.

Vind uw nieuwe huis  hier! Zoek koopwoningen in Nederland.
Bekijk alle woningen in Nederland, zoek nu uw woning te koop op internet.
Toegang tot alle woningen in Nederland, van appartementen tot huizen.
Bekijk dagelijks het aanbod.
Koopwoningen.nl!
Dé onafhankelijke koopwoning website van Nederland
Elke dag tonen wij alle nieuwe koopwoningen op deze website. Met het grootste aanbod van koopwoningen. Dagelijks ontmoeten duizenden kopers en verkopers elkaar op Koopwoningen.nl!
Huis kopen
Bent u uw zoektocht begonnen naar een koopwoning en bent u benieuwd welke huizen te koop zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Of zoekt u juist een woning in een klein dorp in Nederland? Dan is Koopwoningen.nl dé site voor u! Want Koopwoningen.nl beschikt over een compleet en zeer gevarieerd aanbod aan koophuizen in Nederland. De huizen die te koop staan, worden aangeboden in allerlei soorten, prijsklassen, wijken en grootte.
Wilt u een huis kopen? Eenvoudig en snel zoeken naar de beste woning en huis in uw gebied! Van appartementen, huizen, woningen tot koopwoningen en meer…
Pararius
Pararius is dé grootste onafhankelijke woningwebsite van Nederland. Wij zijn niet verbonden aan een brancheorganisatie, wat betekent dat alle professionele aanbieders in Nederland hun woningaanbod rechtstreeks op Pararius kunnen plaatsen. Op ons platform vind je daarom een eerlijk, actueel én volledig aanbod van huur- en koopwoningen die worden aangeboden door makelaars, projectontwikkelaars, beheerders en woningcorporaties. Wel zo fijn, want zo mis je niets in de zoektocht naar een nieuwe woning.
Pararius maakt jouw zoektocht naar een huur- of koophuis graag gemakkelijker. Zo zorgen onze zoekfilters ervoor dat je handig kunt zoeken in ons aanbod en blijf je met onze e-mailupdate gemakkelijk op de hoogte van de nieuwste woningen. Via onze slimme kaart kun je bovendien een woning zoeken op basis van reistijd. Zo zie jij precies op welke alternatieve plekken je nog meer kunt wonen zonder dat je al te lang onderweg bent naar bijvoorbeeld je werk. Ook goed om te weten; dit is allemaal gratis!
Meer weten bezoek dan nu Pararius
Huislijn
Ben je op zoek naar een woning?
Iedereen kan altijd op Huislijn.nl terecht voor het zoeken naar een woning. Je kunt je gratis registreren voor Mijn Huislijn en op die manier de woningen waarin je geïnteresseerd bent bewaren en volgen. Je kunt een zoekopdracht instellen waarmee je via e-mail op de hoogte gehouden wordt van woningen die aan jouw voorkeur voldoen.
Hebt je vragen of opmerkingen over de website dan kan je deze mailen naar info@huislijn.nl. Wij zorgen voor een snelle reactie.
Op Huislijn.nl vind je een compleet en actueel aanbod van koopwoningen, nieuwbouwwoningen en huurwoningen van makelaars
Huizenzoeker.nl is al jarenlang een begrip in de Nederlandse woningmarkt en een perfecte toevoeging op bestaande huizenwebsites. Huizenzoeker toont naast het koop- en huuraanbod van JAAP.NL de huizenprijzen ontwikkeling van elke gemeente in Nederland. Uitstekende informatie die je helpt bij het onderhandelen tijdens de aankoop van je droomhuis.
Huizenzoeker is echter nog meer. Zo is naast de prijsontwikkeling van elke woning ook te zien wat voor type mensen in de straat wonen, wat ze verdienen en hoe ver het huis van bijvoorbeeld scholen staat. Uitgebreide informatie zoals woningwaarde, bestemmingsplannen en prijzen van gelijkwaardige woningen zijn opgenomen in het gratis woonrapport.
Op het nieuwe huizenzoeker speelt de kaart een prominente rol. Een nuttige toevoeging is de mogelijkheid om de kadastrale grenzen op de luchtfoto te tonen. Zo kan je precies zien tot waar de tuin loopt.
Spotzi helpt bedrijven om beslissingen te nemen gebaseerd op data. Consumenten hebben nu middels Huizenzoeker ook toegang tot een deel van de data die Spotzi bezit. Dit helpt ze om de juiste keuze te maken bij het kopen van een nieuw huis.
Miljoenhuizen.nl is een Europese huizensite met uitgebreide marktgegevens.
Niet alleen het aanbod van NVM makelaars, maar ook dat van  VBO en onafhankelijke makelaars.
Prijsgeschiedenis bij elke woning
Reacties bij woningen
Woningarchief met zo’n 1.500.000 woningen die vanaf 2005 te koop hebben gestaan.
Ontwikkeling van de woningmarkt per plaats/regio
BIEDEN EN WONEN
Wij zijn makelaars met een voorliefde voor transparantie. Het komt nog teveel voor dat je als koper niet eens de mogelijkheid krijgt een bod uit te brengen. Bij Bieden en Wonen hebben we het biedproces volledig gedigitaliseerd. Op die manier heeft iedereen ten alle tijden inzicht in de biedingen die zijn gedaan, inclusief de daarbij geldende ontbindende voorwaarden. Zo heeft iedereen een eerlijke kans een bod uit te brengen op een woning, en weet je dat je altijd een eerlijke prijs zult betalen.
Bieden en Wonen account aanmaken
Zoek alle huizen
U wilt een huis kopen
Bent u op zoek naar uw ideale koopwoning? Dan bent u bij Zah.nl aan het juiste adres! Op onze site kunt u snel en makkelijk ons zeer uitgebreide overzicht aan koopwoningen bekijken. Zo kunt u zien welk huis te koop staat in verschillende locaties in heel Nederland. Bent u op zoek naar een woonhuis, appartement, villa, etage of eengezinswoning? Via Zah.nl kunt u het huis kopen dat u graag wilt. Om voor u het zoeken naar uw huis zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u gebruik maken van de uitgebreide filteropties. Wilt u bijvoorbeeld een woning met meer dan vier kamers of wilt u een huis kopen in een bepaalde wijk? U kunt uw zoekopdracht geheel naar uw wensen instellen. U zoekt, Zah.nl vindt!
Makelaarsland
Wij maken het kopen en verkopen van een huis lekker makkelijk. Dat kan bij ons namelijk op twee manieren. Je doet zelf het één en ander, of wij doen alles voor je. Wat je ook kiest, bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief, ongeacht de waarde van je huis. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Wij zijn Makelaarsland