BVA Auctions – vastgoed veilingen

Vastgoed veilingen: Van woningen en villa’s tot aan kantoren & bedrijfspanden

Op zoek naar specifiek vastgoed? Wij organiseren veilingen van woningen, kantoorpanden, garageboxen, percelen grond en noem het maar op. Onze vastgoedkalender heeft een wekelijks wisselend aanbod. Is het voor jezelf om in te wonen, voor je bedrijf om zich erin te vestigen of om te investeren in vastgoed en het pand te verhuren? Wat het doel ook is en waar je ook naar op zoek bent, in de vastgoed veilingen van BVA zit altijd interessant aanbod.

BVA Auctions – vastgoed veilingen over heel de wereld

We zijn bij BVA Europees marktleider op het gebied van veilingen. Ook wat veilingen in onroerend goed betreft zijn we dé expert en worden we steeds bekender. Zo hebben wij ook met regelmaat vastgoed in het buitenland. Dit kan variëren van percelen grond in de VS tot aan een mooie villa in Spanje. Door onze online methode van verkopen garanderen wij voor elk klant een level-playing field: gelijke kansen tijdens het veilingproces.

Open, eerlijke en duidelijke onroerend goed veilingen

Onze veilingen staan onder notarieel toezicht, waardoor een open, eerlijke en volledig transparante veiling verzekerd is. Dit geldt zowel voor executieveilingen als voor vrijwillige veilingen. Het transparante veilingproces zorgt daarnaast voor een optimale prijsvorming. En dat is voor zowel koper als verkoper positief!


Onroerend Goed Veiling – Meer dan 160.000 kavelsAdvertentie Je nieuwe woning of bedrijfspand vinden? Ontdek het in onze vastgoed veilingen. Voor je naar een winkel gaat, bied je eerst op BVA. Notarieel toezicht. Transparant. Wekelijks nieuw aanbod. Eenvoudig bieden.